Super SMS přání, vtipy na mobil...
SMS přání, vtipy pro kažkou příležitost
SMS přání, vtipy pro kažkou příležitost

Na hot-line zavolala čerstvá uživatelka…

Na hot-line zavolala čerstvá uživatelka počítače: "Haló, včera jsem si u vaší firmy koupila počítač a myslím, že je rozbitý..."
"A jak se ta závada projevuje?" zeptal se servisní technik.
"Počítač neustále píská," odpověděla nervózně uživatelka a přiložila sluchátko telefonu k počítači.
"Hmm, slyším to," potvrdil technik a zmasíroval si mírně ohluchlé ucho. Vysoké "trrrrr" se mu dravě zakouslo do bubínku. "Je to nepříjemné! Já počítačům moc nerozumím; mám ho doma první den, ale že s tím budou takové problémy, jsem nečekala," zdůraznila naštvaně uživatelka. "Chápu vás. Můžete mi říci, kdy to pískání začalo?" "Ihned, když jsem podruhé zapnula počítač. Na obrazovce se objevilo nějaké hlášení o tom, že mám invalidní disk a ještě 'press any key'. Anglicky trochu rozumím, tak jsem zmáčkla klávesu..." "Nemáte v mechanice zasunutou disketu?" "Myslíte takové to hranaté, placaté v té malé škvírce?" zeptala se opatrně uživatelka. "Ano, přesně to mám na mysli." "Tak to tam mám." "Tak ji vysuňte..., použijte k tomu ten čudlík, co máte u té škvírky," snažil se srozumitelně popsat postup. "Hotovo, vysunuto," zajásala vitězoslavně uživatelka. "Stále to ovšem píská," odvětila zklamaně a přiložila sluchátko k počítači. "Ano, ano, slyším to! Zkuste teď vypnout a znovu zapnout počítač," poradil slyšitelně nervózní technik a chytl se za druhé ohluchlé ucho. Bylo slyset jen zvuky startujicího počítače a po chvilce se znovu začalo ozývat vysoké 'trrrr.' "Už to zase píská," řekla rezignovaně uživatelka. "To po telefonu asi nevyřešíme. Za chvíli přijedu k vám a zkusím se na to
podívat na místě." "To je fajn, budu vás čekat. A teď už můžu tu klávesu pustit?" "Jakou klávesu?" zeptal se zmatený technik. "No, teď už tam žádné hlášení 'press any key' nebylo..." "Ano... už... tu... klávesu... puťte," procedil mezi zuby technik. "Jee, už to nepíská..."

Nikdo nehlasoval znaků: 1857
Další náhodný »

Líbil se vtip nebo přání?

Oznámkujte, prosím, tento vtip, nebo přání počtem hvězdiček, dejte "like" na facebook, nebo nasdílejte třeba na linkuj.

Nenechte si super vtip jen sami pro sebe a podělte se s přáteli.

PRY.cz napište nám | náhodný vtip na blog
www.sms-kou.cz